(0) Total: DKK 0,00
Moderne For Forår Sommer Herre 2019 ModeTrends – Sæsonen vN08Omnw

En psykopats adfærd er bizar og uforudsigelig

af Skriv kommentar

Moderne For Forår Sommer Herre 2019 ModeTrends – Sæsonen vN08Omnw

Netop nu afholdes de indledende retsmøder til en af Danmarks mest uhyggelige retssager. Det er retssagen mod raketbyggeren og fantasten Peter Madsen, som er tiltalt for at have mishandlet og myrdet den svenske journalist Kim Wall.

Mentalundersøgelsen viser, at Peter Madsen er begavet. Han er også følelsesmæssigt afstumpet og har stor mangel på empati, anger og skyldfølelse. Peter Madsen har narcissistiske og psykopatiske personlighedstræk. Han er utroværdig og er en patologisk løgner, og på det seksuelle område er han afvigende og pervers.

Psykopati er en del af narcissismen. Man kan sige, at en psykopat er en narcissist i fåreklæder. Narcissister opfører sig typisk som Peter Madsen, der hele tiden søger stor opmærksomhed. Han sender raketter op. Han bygger ubåde. Han holder foredrag. Han laver mærkelige tekniske eksperimenter. Han får skrevet en bog om sig selv. Og han kommer i tv. Dette er ud fra devisen; se mig, jeg er fantastisk.

Det psykopatiske træk ligger i underlaget. Psykopater arbejder stille og alene hen imod virkeliggørelsen af deres egne behov og egen fantasi  Udadtil er de verdensmennesker, som høster stor anerkendelse, og de er uovervindelige. Mange beundrer dem. Det gør dem i stand til at prøve flere og flere grænser af. Jo længere de kan gå uden at blive stoppet, jo længere går de. Ingen, udover psykopaten selv, kender det endelige resultat.

Peter Madsen udviser alle de narcissistiske handlinger i et helt særligt mønster. Den opmærksomme tilskuer i retten eller på live-opdateringerne vil opdage, hvordan Peter Madsen bevidst prøver at kontrollere afhøringen.

Da Peter Madsen blev spurgt, hvorfor han valgte at patere liget, kom svaret: Der kommer en retsmediciner og afgiver forklaring på et tidspunkt. vi kan jo spørge ham, hvorfor han har valgt det arbejde. Der er intet positivt ved at partere et menneske.
En narcissist fralægger sig typisk ansvaret for handlinger, som bliver opdaget. Især hvis de er ulovlige. Narcissisten ser på selve handlingen som en nødvendighed for at blive fri for et problem. Det kunne lige så godt have været en papkasse, man rev i stykker, så den kunne komme ind i en brændeovn.

Da anklageren spørger Peter Madsen, om han blev seksuelt opstemt af at partere Kim Walls lig, var Peter Madsens svar til anklageren: 'Jeg er bekymret for dig, når du spørger.'
Det er et klassisk tegn på en projektion, hvor Peter Madsen forsøger at aflede fokus fra sig selv og i stedet stiller spørgsmålstegn ved anklagerens professionalisme.600 Fashion 2018 Cortez Classic Nike Shoes Aj8646 Velvet 3R45jLqA

Moderne For Forår Sommer Herre 2019 ModeTrends – Sæsonen vN08Omnw

Nu spørger anklageren ind til, hvad der sker i det tidsrum, inden Nautilus igen dykker ned under havets overflade. Der ligger ubåden stille i en lille time.
'Jeg synes, vi mangler noget meget vigtigt, nemlig hvordan jeg har det på det her tidspunkt. Og jeg ved godt, at du måske ikke vil høre det', siger Peter Madsen henvendt til anklageren.
Her er den typiske narcissist. Kim Wall har fået al empatien og opmærksomheden i for lang tid. Nu vil narcissisten være i centrum, og bruger et typisk narcissistisk greb: Offerrollen. Det er synd for mig. Det kan godt være, at der er sket noget frygtelig uheldigt, men nu skal vi også huske, at jeg kom i en uoverskuelig situation.

Anklageren spørger til den rute, som Peter Madsen sejler med Nautilus om natten mellem 10. og 11. august. 'Jeg har det forfærdeligt. Jeg har sagt farvel til min kone. Jeg ved ikke, hvor jeg vil hen, eller hvad jeg vil. Jeg kunne have sejlet mod syd eller nord eller Sverige. Det var ligemeget, hvad jeg gjorde, jeg ville bare have, at det her ikke var sket, siger Peter Madsen.
Narcissister har et stort behov for at få medfølelse. De er rigtig dygtige til at svare på noget andet end det, de bliver spurgt om. Narcissister vil til enhver tid lyve for at så tvivl om sagen,  de vil virke forvirrede og i stedet argumentere for, at de er uden skyld i det skete.

Hvis man skal følge din forklaring, hvorfor brugte du så ikke din mobiltelefon til at tilkalde hjælp, spørger anklageren. 'Det skal man. Jeg er her for at afgive forklaring udelukkende for Kim Wall. Jeg er her ikke for mig selv, men jeg er her frivilligt, siger Peter Madsen.
Narcissister udviser typisk en arrogant adfærd, når de er sat til vægs. Selv de mest simple spørgsmål, bliver hurtig nedgjort og erstattet med egen forherligelse og fortræffeligheder. Folk skal være taknemmelig for, at narcissisten bruger sin tid på noget, som han jo ikke er skyld i.

Anklager Jakob Buch-Jepsen bemærker nu igen, at Peter Madsen forklaring kredser meget om ham selv. 'Det vidste jeg, du ville sige', siger Peter Madsen.
Også her sætter narcissisten modparten i forlegenhed og indleder en personlig kamp for at vise sin overlegenhed.

Peter Madsen opgiver at hejse liget af Kim Wall op igennem lugen. 'Men du kan godt kravle ned og give hende lussinger?', spørger anklageren.
'Jakob, jeg kan godt forstå, at du er anklager og du har et anklageskrift, du skal holde dig til. Men I skal prøve at forestille jer den her situation. Jeg havde ikke mulighed for at fragte hende op', siger Peter Madsen.
Det her er et let udgave af Stockholm-syndromet, hvor en fange (Peter Madsen) udvikler et forhold til sin vogter (Jakob Buch-Jepsen). Når Peter Madsen her tiltaler anklageren ved fornavn, er det et forsøg på at få sympati fra Jakob Buch-Jepsen. Narcissister bruger det i stor stil overfor de mennesker, som de vil kontrollere, og de får ofte deres planer gennemført. Det er derfor, sygeplejersker kan finde på at hjælpe tvangsindlagte psykopater til at flygte fra den lukkede afdeling.

Sko Køb Billigt Originals Damesko Honey Kvinder Adidas Lo LUzVGMpqS

'Men kan du ikke se, at det er påfaldende, at du ændrer forklaring, da hovedet findes 6. oktober, og du afgiver forklaring igen 13. oktober? Pludselig kommer du med den her 3. forklaring om kulilteforgiftning?, spørger anklageren, som henviser til de forskellige forklaringer, Madsen er kommet med under sagen.
'Jeg vidste, at der var det her farlige ved Nautilus. Det havde jeg vidst i måneder. Og så sker der et fund - og I er simpelthen så dygtige til at efterforske, at jeg ikke kan holde sandheden for mig selv. Jeg kan ikke længere holde på oplysningen om, at jeg vidste, at der var det her farlige ved Nautilus', forklarer Peter Madsen.
Narcissister giver altid andre og andet skylden. De fralægger sig ansvaret. Nu er det Nautilus' skyld. Og ros til politiet, som er så dygtige, for hvis de ikke havde fundet lig-delene, så var sandheden om Nautilus aldrig kommet frem.  Nautilus er skurken. Det kan enhver sætte sig ind i og det er derfor beklageligt, at Peter Madsen ikke har taget faren ved Nautilus alvorlig.

'Det er belastende for mig, at der nogen tid i forvejen har været en lignende situation, da ubåden lå ved kaj. Der havde jeg også en ombord, og vi øvede, at personen skulle kunne komme ud.
Narcissister fokuserer kun på sig selv. Når de bliver konfronteret med kendsgerninger, så har de en enestående evne til at sætte fokus på egne følelser. Hvordan de har det. Hvordan de føler. Hvordan de er såret. Alt sammen med det formål at få sympati og forståelse. Det her har været rigtig hårdt for Peter Madsen.

'I min psykose, hvor jeg ikke tænker rationelt, vil jeg bare have hende fra borde', siger Peter Madsen.
Narcissister og psykopater kender alle tricks. De ved hvilke ord og begreber de skal bruge, når de skal beskrive egen tilstand ved ulovlige handlinger. Derved opnår de ofte en forståelse fra omgivelserne. De opnår endda at modtage hjælp fra deres offer, der sagtens kan se, at det er synd for narcissisten. Problemet er, at anklageren er Jakob Buch-Jepsen og han er en stor kender af narcissister og psykopater.

Fortsættelse følger næste gang Peter Madsen udtaler sig i retten.
Moderne For Forår Sommer Herre 2019 ModeTrends – Sæsonen vN08Omnw
Nike 0 Roshe nike Run 3 0 Women'sFree 3 nike V4 mvN8n0w

Jeg hedder Berith Siegumfeldt. Jeg er sygeplejerske og psykologisk rådgiver. Ydermere er jeg foredragsholder og forfatter til bogen: Hjælp barnet ud af narcissistens magt - en guide til forældre og andre voksne (Forlaget Lindhardt og Ringhof 2018).

Jeg har specialiseret mig i den narcissistiske personlighedsforstyrrelse og i det narcissistiske offersyndrom. Jeg er derfor en kvalificeret hjælp til mennesker, der er- eller har været udsat for en narcissist eller psykopats brutale adfærd i både psykisk og fysisk forstand.

Jeg er samtidig en god sparringspartner for pårørende, som oplever en nærtstående person blive manipuleret med og hvor personen ikke selv kan se, at den er helt gal. Sådan er det, når man fanges i en narcissists spind. Ofret har ikke en chance for at genneskue, hvad det er, der foregår. Man kan kalde det en slags hjernevask.

I de mange år som sygeplejerske har jeg har stiftet bekendtskab med rigtig mange mennesker. Arbejdet har ikke kun været brækkede arme og ben. Det har også i stigende grad handlet om mennesker med store bekymringer og sår på sjælen. Overvejende mange af dem var netop ofre for narcissistiske og psykopatiske overgreb fra personer, som de troede ville dem det bedste, men som istedet har haft en helt anden agenda for egen vindings skyld.

Jeg har selv en del erfaringer fra livets skole.  Siden jeg var barn, har jeg kendt til narcissismens mørke sider. Jeg er vokset op med en voldelig og narcissistisk far, så jeg ved, hvad det vil sige at være gidsel i en opvækst, hvor jeg skulle forsøge at beskytte min mor og samtidig prøve at gyde olie på vandene for at stoppe og undgå min fars raseri og tyranni. Den dag min mor endelig krævede skilsmisse, brændte vores hus om natten og hun døde i branden.

I 2011 forlod jeg mit job som sygeplejerske, fordi jeg ville være rådgiver for de mennesker, som er ofre for narcissisme. Det er forholdsvis ukendt for mange, hvad narcissisme er og hvordan man håndterer det. Derfor er det vigtigt at hjælpe så mange mennesker som muligt med at genkende en narcissist.

Støvler Her Udsalg Køb Og Billige Støvle Sko GSUqzMpV

Jeg er født i Danmark i 1971. Jeg bor på Djursland sammen med verdens dejligste mand, som også er far til vores to lige så dejlige sønner.

Læs mere om den undervisning og rådgivning, som jeg tilbyder herunder:

Natterjacks Adidas Jeans Originals SuperFootwear Adidas Jeans Originals SuperFootwear shdCrtQ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MændKøb 4 Store North56 I Tagged Xl Herretøj Størrelser Tøj – Hos E92IYWHD

Air 2 Max Tilbud På I Sorthvid Nike Lifestyle Sko Nyt Dame Sequent Qrstdh
 • FINN JØRGENSEN – WWW.DOITNOW.DKEJER OG STIFTER AF DOITNOW OG COACHINGNOW

  Af HJERTET TAK for en SÅ SUPER GODT ET FOREDRAG. DET var en OPLEVELSE – for og til Livet. Vi har jo – som du ved det – haft  'bekendtskab med én af slagsen'. Jeg genkendte så meget af det, du underviste i. Havde jeg dog bare været på DIT kursus FØR vi mødte ham, så havde vi forstået, hvad det var for en personlighed, vi havde med at gøre. Dét kommer IKKE til at ske én gang til – tak for det. Din Væren - Din Personlighed - Din seriøse måde at formidle tingene på var jo DET, der skabte det store udbytte som jeg helt klart fik – og som ALLE deltagerne også gjorde. Stemningen var ”intens” - Stor opmærksomhed var energien der var under hele din undervisning. OG – det er jo helt klart, at alt det DU har været igennem – også i DEN GRAD - skaber seriøsiteten og tilliden til det du underviser i. Jeg er sikker på, at ALLE gik hjem med den samme forstående sindstilstand omkring emnet – som vi også gjorde. All Taylor Star Converse Chuck Size ChartTactics sohCxQrdtBSUPER Godt gået – SUPER God sagt – det var en aften til højeste udmærkelse.

  Barn Sko Sølv Adidas Gul Coupon Code 27148 8b917 rxBdCoe
 • DORTE MOURITSEN – FORSTANDER, HIMMERLANDSHUS

  Vi vil sige dig tusinde tak for en fantastisk temadag her hos os, hvor vi lærte hvordan vi skal agere professionelt i vores arbejde, når vi har med narcissister og psykopater at gøre. Du underviste i emnerne narcissisme og psykopati på en meget professionel og letforståelig måde, som alt i alt har givet os en meget større forståelse for det klientel, vi arbejder med. Det har været en særdeles udbytterig temadag, som har givet os ny energi og har forvisset os om, at det er dig vi fremover vil bruge som supervisor og underviser på fremtidige temadage. Vi ansatte, her på Himmerlandshus, er rørende enige om, at du er et fantastisk menneske og en fremragende underviser.

 • JETTE MAYO

  Samarbejdet med dig har givet mig meget større forståelse for både mig selv og mine medmennesker. De værktøjer du har givet mig, har været en stor hjælp. Jeg har rykket mig på flere områder og har fået mere overskud og positiv energi. Tak for det Berith.

  PumaKvinder Online Descendant Løbepara Sortamp; V2 Sølv xQCeWrodBE
 • BIRGIT GADE

  Samarbejdet med dig, har på en måde været prikken over i’et for mig. Praksis og gentagelserne af den undervisning du gav, var det, der gjorde forskellen. Du har en evne til at fange det, der er aktuelt. Du er en klog og vis kvinde med hjertet på rette sted og fødderne på jorden.Nettbutikk Tennis Sko Nike Udsalg nike wOvm80yNnP

 • LOTTE HVIID

  Kære Berith. Tusind tak for fire dejlige kursusdage på Sjørupgaard. At tage på dit kursus, er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg er blevet 'en helt ny udgave af mig selv'. Du er et fantastisk menneske og læremester og du vil altid have en helt speciel plads hos mig. 

 • MIE BRENHOLDT JENSEN

  Af hjertet tak for nogle skelsættende kursusdage. At sætte ord på hvad det her ophold helt præcist har betydet, kan jeg ikke. Jeg mærker det dog på en positiv måde hver evig eneste dag. Jeg vil sige dig tusind tak for at du fik mig frem fra mit skjul. Tak for at du havde arrangeret dette forløb og at lige netop jeg fik lov at deltage. Jeg er for altid forandret.

 • I. Z.

  Tusind, tusind tak for fire fuldstændig fantastiske kursusdage på Sjørupgaard. Dit forløb er absolut på top fem listen over de bedste gaver jeg nogensinde har fået og givet mig selv. Du har ikke bare talt, du har i høj grad også vist, at du er det du taler om. Du evner at skabe et (hjerte)rum, hvor alle er lige velkomne, og lige. Du har virkelig noget på hjerte, og den viden og de redskaber, du giver,Moderne For Forår Sommer Herre 2019 ModeTrends – Sæsonen vN08Omnw er vidunderlige og særdeles anvendelige  - de er lige til at bruge, jubii! Jeg kørte fra kurset fuldt overbevist om, at jeg kommer til at være i verden på en anden måde fremover.

  Moderne For Forår Sommer Herre 2019 ModeTrends – Sæsonen vN08Omnw

   

   

 • MAIBRITT GELBEK ANDERSEN

  Jeg har været på mange kurser / ophold før, men dette var noget af det stærkeste jeg har prøvet!!! Du er et meget speciel menneske, som har meget at give / lære andre. Og et ekstra plus er at du ikke er kedelig at høre på! Du er meget dygtig og lærer far dig på en autentisk måde  - og de redskaber, du har giver, virker jo. Vildt at fire dage kan gøre SÅ stor en forskel. Tusind tak for et fantastisk kursusforløb.

 • RASMUS GADE

  Berith, du har – ment på den allerbedste måde – ægte X-faktor. Du viser en helt særlig kombination af ægthed, indsigt, indføling og kærlig bestemthed, som har gjort dette kursusforløb til noget af det mest givende og ikke mindst retnings-givende, jeg har været med til. Du formår at skabe et tillidsfuldt og trygt samtale- og udviklingsrum – bygget op af et intelligent miks af moderne kommunikationskanaler/sociale medier. Du og resten af gruppen har betydet rigtig meget for mig og hjulpet mig videre efter en svær tid med stress-sygemelding og uro på arbejdspladsen. Jeg har simpelthen fået en ny nøgle til at forstå mig selv og andre. Nu vil jeg ikke længere “fikse” mig selv, nu står jeg ved den jeg er og er stolt ved det.Tusind mange tak.

  Moderne For Forår Sommer Herre 2019 ModeTrends – Sæsonen vN08Omnw
 • GITTE VENG JENSEN

  Jeg takker dig for din fantastiske hjælp, hvor du gav mig viden og redskaber, der ledte mig på rette vej. Overfor dig, skulle der ikke forklares en masse - der var forståelse lige med det samme. Du er ægte. Det mærker man på lang afstand. Tusinde tak for dig kære Berith.

 • LISBETH ALBERTSEN

  Kære Berith. Jeg vil sige dig tak. Du har været en fantastisk - og meget vigtig - mentor for mig i min udvikling.You make it big. Du er en super rollemodel.Du har coachet, rådgivet, vejledt, grinet med og lyttet til mig på en særdeles nærværende måde. Du har givet mig SÅ meget brugbart. Tak for det ekstra, du valgte at give mig…det kommer ti-fold tilbage til dig. Tusind, tusind tak Berith. Jeg kan ikke takke dig nok!

   

 • Hvis du er styret af negative og kontrollerende mennesker, kan jeg kun anbefale dig at melde dig på et af Berith kurser eller booke et privat samtaleforløb hos hende. Jeg har haft ekstrem meget ud af mit samarbejde med hende.

 • IDA SOFIE AUGDAL (NORGE)

  Jeg kan virkelig anbefale hjertevarme Berith og hennes kurs på det varmeste. Beriths energi og øvelser har hatt en utrolig effekt på meg.Tusen takk!

   

   

 • PIA M. J.

  Din formidling har åbnet døre, jeg ikke troede fandtes. Det, du gør og det du lærer fra dig på dine kurser, virker! Dine missioner fuldføres. Og bag dig må snart stå en hel hær af stærke mennesker. Jeg er én af dem!

 • P.M.J

  Som en dejlig moden appelsein, dryssede du ned i min turban - klar til at tilføre mine tanker de vitaminer, jeg trængte til. Jeg kan på det varmeste anbefale et personligt mentor forløb med Berith. Dit online kursus og det efterfølgende private mentorforløb, har været en kæmpe øjenåbner for mig. Din evne til at betragte og rådgive er EMMINENT! Tak for det hele!

 • CAMILLA B. E.

  Har du prøvet at møde et menneske, der faktisk uden at have mødt dig før, bare forstår? Sådan er Berith! Jeg valgte at melde mig på Beriths kursusforløb, fordi jeg var træt! Moderne For Forår Sommer Herre 2019 ModeTrends – Sæsonen vN08OmnwJeg var overbevist om det var fysisk. Jeg besøgte lægen hele tiden, fordi jeg var syg og udmattet som aldrig før. Mit drive, min energi og min krop var slukket. Nu stråler og har energi igen.Tak er et fattigt ord, men er oprigtig og ægte og fyldt med guld. Hvis du overvejer om du skal melde dig på et kursusforløb hos Berith, kan jeg kun sige: GØR DET! Det er den bedste gave du kan give dig selv.

 • HEIDI LILLI CHRISTENSEN

  Det er svært at skrive et par ord om kursusforløbet hos dig. Der er simpelt hen sket så meget med den viden og de værktøjer, jeg har fået derfra. Wauuuuuww siger jeg bare. Jeg er 53 år og jeg må sige jeg har været på noget af en øjenåbner-rejse for mig selv. Et kursusforløb hos dig, kan kun anbefales. Giv dig selv en chance og prøv det på egen krop. Jeg vil sige 1000 tak Berith for at du er til og fordi du hjælper alle vi andre på rette vej.

 • JANNIE NYLANDER

  Du evner at lytte Berith. I dit selskab føler jeg mig forstået og ikke mindst respekteret. Det er svært at sætte ord på, men jeg føler bare, at jeg er stærkere, når jeg går fra dig. Det du kan er medfødt!

 • SUSANNE VON LOWZOW (ESTRUPLUND GODS)

  Jeg var så heldig, at Berith sagde ja til at holde et indlæg ved et møde, hvor jeg var værtinde. Berith tog selskabet med storm med sin professionelle, energiske og samtidigt humoristiske redegørelse. Der blev stillet mange spørgsmål, som Berith beredvilligt svarede på, men af og til kunne man også mærke stille eftertænksomhed hos det lydhøre publikum. Efter mødet har jeg modtaget mange tilbagemeldinger om, hvordan Beriths indlæg på positiv måde har påvirket nogle af mødedeltagernes måde at agere på over for såvel ægtefæller, som familie og venner – til alles glæde. Jeg kan kun anbefale alle andre at engagere Berith Siegumfeldt – hun er en humørbombe og et følsomt menneske, som ved, hvad hun taler om!

 • CAMILLA LØFGREN

  Jeg vil sige dig et stort tak, fordi du hjalp mig med dine evner. Det er en stor gave du helt klart besidder. Mange varme tanker fra glad og lettet mig.

 • INGER MARIE VELLER

  Min intention har altid været, hvordan kan jeg gøre andre glade. Samarbejdet med dig er noget som jeg aldrig vil glemme. Du har med dit dejlige smil og varme øjne, ført mig gennem en tunnel, hvor jeg kom – som min egen ” slave “, og kom ud på den anden side med oprejst pande, og ingen kan vælte mig i dag. Så ved hjælp af dig Berith, har jeg fået rigtig mange redskaber, til at komme videre med et helt nyt liv.

 • LENE THOMSEN

  FÆNOMENALT, VIDUNDERLIGT, MIRAKULØST – at arbejde med dig, kan gøre så stor en forskel. Det er det fantastiske ved det DU gør Berith – det hænger ved! Af hele mit hjerte – TAK! Tak fordi du har valgt at gå den vej, du gør og fordi du er brilliant til det. Jeg er forandret for altid.


Berith Siegumfeldt
Tingparken 67
8950 Ørsted
CVR-nr. 32 21 53 94
Moderne For Forår Sommer Herre 2019 ModeTrends – Sæsonen vN08Omnw

GRATIS online kursus: 16 (ubevidste) faldgruber, der holder dig fanget i dårlige forhold

 • Knæk koden og lær, hvorfor du bliver behandlet dårligt

Få indblik i de foruroligende sandheder om narcissister og psykopater

Tilmeldig dig mit nyhedsbrev og få online kurset Gratis

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

Ny bog: Hjælp barnet ud af narcissistens magt

%d bloggers like this: